MØD VORESBlog managere

CAVA_AND_CATS

Jeg hedder Charlotte og er hvad man kalder selvvalgt solomor ”Single Mom by Choice” til min skønne datter Cava. Cava er et donorbarn, hvor jeg har valgt en sæddoner for at hun kunne blive til.
Cava bliver snart 1,5 år (hun er fra juni 2018) og jeg er lige fyldt 40 (juli 2019). Ja jeg er hvad man kalder en ”gammel” mor, men jeg føler mig slet slet ikke sådan.

ENERGIRUMMET V. METTE HEDEGAARD

Vi er blevet forældre til en ivf baby, på OUH. Vi bor i Jylland med den skønneste datter på snart 2 år. Jeg er 28 og min mand 32. Vi vil gerne dele vores oplevelse af at være i behandling og ha brug for andres hjælp til at blive forældre, følelserne omkring det, og at vi snart skal igang igen og vil dele det med jer.

MARIANNEKüster

Vi er et par på 26 år som i 2015 mistede vores lille søn i 3 måned. Vi har i mange år ønsket os et lille familie medlem, men det har ikke kunne lade sig gøre pga. min kæmpe overvægt. Jeg blev d. 6/6-18 fedmeopereret med en kampvægt på 158,9kg. Jeg har nu tabt mig til BMI på under 30 og d. 5/9-19 startede vi i IVF behandling på
OUH.

miefalk

Venter en lille dreng til oktober, lavet i ivf behandling. Mie salonbestyrer i en frisørsalon i Vejle, 32 år. Anders, sælger hos et køkkenfirma i Kolding, 29 år. Bor sammen i hus nær Vejle. Hos os bor også vores første barn Walther, en sort Goldendoodle på 2 år.

minfinepige

Jeg hedder Anne-Sofie og er gift med M. Vi blev kærester i 2013, og siden da er det gået stærkt. I 2016 bestemte vi os for at lave en baby. Det var ikke så let… Efter at have prøvet i et år gik vi til lægen og fik en henvisning til Skive fertilitetsklinik, hvor vi endte i kassen af uforklarligt barnløse. I 3. IUI-forsøg blev jeg gravid.

mortilcorneliusog vitus

Jeg hedder Heidi og er 37 år og min mand hedder Chris og er 36 år, vi mødte hinanden i 2002 og blev gift i 2012.
Vi startede i behandling i 2007, fik vores søn i oktober 2016 efter 15 forsøg. Vores søn hedder Cornelius og er snart 3 år.

mor til ønskebarnet

33 årig kvinde, kæreste med L og mor til Elisabeth. Jeg har altid drømt om at være mor men vejen til ønskebarnet blev længere end jeg kunne have ønsket mig. Tre resultatløse IUI-h foruden alle forsøgene hjemme på egen hånd måtte vi igennem inden vi endelig fik vores dejlige datter ved hjælp af ICSI behandling. 

mondetlykkesigen

Så blev det min tur til at prøve kræfter, med at skrive om mine oplevelser, erfaringer, tanker og følelser i processen mod drømmebarnet.

Lad os kalde mig for M, min mand for A og vores fælles barn for S. Jeg skriver under et alias, da vi herhjemme er meget forskellige indrettet. Jeg er meget udadvendt, og ønsker at hjælpe med at sætte fokus på tabuer. Min mand, knap så åben, og snaksaglig. Derfor dette kompromis.

på den anden side af ivf

Jeg er en kvinde i midt i 30’erne, og som er gift med min mand, som jeg har kendt i mere end ti år. Men vigtigst af alt er jeg mor til min søn, som kom til verden i begyndelsen af 2019. Min søn er undfanget i et reagensglas på Herlev Hospital, og kom til verden efter vores 9. fertilitetsforsøg efter, at vi havde forsøgt at blive forældre i 3,5 år. Jeg har endometriose, en sygdom jeg blev diagnosticeret med i forbindelse med min fertilitetsbehandling, og som er årsagen til, at jeg med stor sandsynlighed aldrig vil kunne blive gravid uden hjælp.

sandies-verden

Hej, jeg hedder Sandie. Jeg er 28 år. Og bor i Silkeborg, sammen med min datter Kia på 5, og min mand Mikkel. Til dagligt studerer jeg HF, mens Mikkel læser til pædagogisk assistent. Vi har været sammen siden 2018, og har forsøgt at få drømmebarnet sammen i 1 års tid nu. Min datter er fra et tidligere forhold. Vi er lige nu igennem et ICSI behandlings forløb, for at få et fælles barn sammen, jeg er nemlig infertil.

schnefeld

Jeg er en kvinde på 27 år, min mand er 21 år. Jeg mødte ham på hf, da vi gik i paralell klasse sammen og havde engelsk og matematik på samme hold. Ret hurtigt vidste vi at det skulle være os. 2 måneder efter vi besluttede at prøve at få et barn kontaktede jeg lægen, da jeg førhen havde været i fertilitetsbehandling i 2 år med min ekskæreste og jeg vidste at problemet lå hos mig – jeg har nemlig PCOS, med mens max 1-2 gange årligt.

trinechristensen

31 år, gift med Casper siden juni ‘17, kærester siden 2014. Bor sammen i nybygget funkishus syd for Aarhus sammen med vores elskede labrador hundehvalp, Cæsar, på 10 mdr.
Efter en spontan abort i 6. uge i 2015, har vi kæmpet for ønskebarnet som de et af mange par med ‘diagnosen’ uforklarlig barnløs. Efter i alt 4 års kamp inkl. 4 x IUI samt 2 x IVF (både kort + lang behandling) lykkedes det i maj 2019 os endelig at blive gravide vha. vores eneste fryseæg

tvillingemor

Jeg hedder Nanna og er 24 år. Jeg er tvillingemor til Loui og Marius, der er fra  januar 2019. Bosat i Kolding, hvor jeg bor sammen med min mand, som jeg har været sammen med de sidste 10 år. Derudover er jeg uddannet multimediedesigner, og når jeg ikke er på barsel, er jeg webudviklingstuderende og arbejder som web- og marketingansvarlig i en mindre virksomhed.

LOUISEK_ YEOMANKRAGH

Jeg hedder Louise, er 30 år og gift med Chris på 34 år. Sammen har vi Felix fra 2016 som vi fik ved hjælp af IVF. Til dagligt arbejder jeg som pædagog i en vuggestue og drømmen om en kernefamilie med skønne børn er stor og heldigvis er vi godt i gang med den drøm.

sasjasbaby

Jeg hedder Sasja, er 33 år og bor i Ølstykke med min mand Henrik. Vi har været sammen i 13 år og blev gift i 2019.
I 2016 fik jeg konstateret PCOS og i 2017 efter 3 insemineringer blev vi gravide med vores nu 2 år gamle søn, Louie.

NADIA MILVERTZ

Jeg er en mor til to børn, en dreng og pige, som begge er lavet igennem fertilitetsbehandling, sammen med min mand. Vi fik hjælp fordi min mands sæd ikke kom ud ved samleje (sansynligvis pga. hans kroniske sygdom diabetes)..og fordi jeg havde PCO.

JULIEMALYKKE

Jeg hedder Julie er 30 år gammel og deler mit liv med morten som er 37 år. Vi mødtes for snart 3 år siden over burgers og øl og har været sammen lige siden, flyttet sammen ret hurtigt efter at have mødt hinanden.

Er du vores nye blogmanager?

Hos fertilitetsbaby.dk er vores største ønske at bryde tabuet – så hvis du har lyst til hjælpe os, så kontakt os endeligt.
Vi er altid på udkig efter nye og flere blogmanagere, så vi i fællesskab kan bryde tabuet.

KontaktFertilitetsbaby.dk

Sædbanker