Barselsboblen er ved at være slut

Blog opslag

Skrevet af Johanne Gottlieb

4 dec, 2020

Den 30. november, der skal jeg tilbage på arbejde. Det er en mærkelig følelse, når jeg i ret præcist 10 måneder har gået hjemme i vores egen lille boble. Det er slut nu, og jeg skal i gang med hverdagen igen. Jeg glæder mig faktisk lidt til at starte arbejde igen, hvor jeg skal ud at bruge min faglighed, og gøre en forskel for nogle andre. Derudover så glæder jeg mig også til, at jeg skal ud og være mig selv og ikke kun Ajas mor. Jeg elsker at være Ajas mor, men jeg holder virkelig også meget af mit arbejde og det, som det giver mig. Jeg holder også rigtig meget af mine kollegaer, og dem glæder jeg mig også til at være sammen med igen. Selvom covid-19 gør, at vi skal arbejde på en anden måde, end jeg er vant til fra før jeg gik på barsel, så glæder jeg mig.

Men en ting er, at jeg skal starte arbejde og jeg har det fint med det, men det betyder også, at Aja snart skal starte i institution. 4. januar starter et helt nyt kapitel, når hun skal i vuggestue og jeg kan slet ikke forstå, hvor tiden er blevet af. Min lille pige er slet ikke så lille mere og det føles mærkeligt, at jeg snart skal til at aflevere hende til nogle helt fremmede. Selvom jeg er sikker på, at hun nok skal klare det fint og at dem der skal passe på hende, er dygtige så er det med blandede følelser, at vi går den tid i møde. Men det hjælper, at jeg lige har december til selv at finde mig tilpas i hverdagen igen med arbejde, før hun skal starte. Ved at hun er hjemme, så kan jeg bedre starte op igen og koncentrere mig om det, velvidende at hun hygger sig hjemme med sin far.

Og så er der også lidt længere tid til januar, og de bekymringer, der følger med.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Projekt baby 2

Projekt baby 2

En meget anerledes jul er overstået. En jul, hvor vi ikke kunne være sammen med vores familier,...

læs mere

Sædbanker