Der er endelig gode nyheder – jeg er gravid!

Blog opslag

28 nov, 2020

Vi skal have en lille dreng til januar.

Selv når jeg skriver det her, har jeg svært ved at forstå det.

Jeg har haft svært ved at tro på, at vi nogensinde ville komme hertil, og jeg har stadig svært ved at give mig hen til det hele. Maven vokser så småt, og jeg prøver virkelig at nyde hvert et øjeblik.

Lykken sniger sig stille og roligt ind under huden på mig. Vi glæder os sindssygt meget, og vi føler os mere klar end nogensinde før.

Jeg blev gravid på det fryseæg der blev lagt op efter min ægudtagning. Jeg fik taget 25 æg ud, og der kom 8 æg i fryseren. Vi fik først lagt et æg op to måneder efter ægudtagningen, fordi der var øget risiko for overstimulering efter jeg fik taget alle de mange æg ud.

Det har været en gave for os at kunne tale åbent om vores forløb, og jeg har glædet mig til (og frygtet) at skulle skrive det her indlæg. Hele processen har været meget sårbar, men på en eller anden måde føler jeg mig mere sårbar lige nu, end nogensinde før. Førhen troede jeg, at vi ville blive lykkelige med et trylleslag, hvis vi bare blev gravide. Det var helt ikke sådan det gik til. De sidste par måneder har været fyldt med usikkerhed og angst for om noget var i vejen. Jeg begynder mere og mere at stole på, at alt er som det skal være, og at det endelig er vores tur.

Det har været en udfordring for mig at rumme alle de her følelser, og for at det ikke skal være nok, så troede jeg med sikkerhed, at det var en pige. Jeg blev vildt overrasket til scanningen, da jordemoderen sagde, at det var en dreng.

Vi ved allerede hvad han skal hedde – han skal nemlig opkaldes efter Jens’ far.

Vi glæder os til at møde ham. Han har været længe undervejs, og vi har drømt om ham i årevis. Endelig er det vores tur.

Jeg ved godt, at det ikke er en hjælp for alle at tale om de her ting, men det har det virkelig været for os. Jeg har været så taknemmelig for det netværk jeg har fået gennem Fertilitetsliv, og jeg er enormt taknemmelig for det arbejde Søs og Frederik ligger i at hjælpe alle os ufrivilligt barnløse med at finde et fælles sted at mødes.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Den sidste chance

Den sidste chance

Vi er blevet et firkløver. Det er under 2 uger siden, at vi endnu engang er blevet forældre til et...

læs mere

Sædbanker