Det skal nok lykkes

Blog opslag

30 nov, 2020

Jeg har været lidt stille efter min første ivf. Årsagen til dette er at jeg blev gravid i første forsøg. Kan det lykkes for mig, kan det også lykkes for jer 🙂 det skal nok lykkes!
Efter ægget blev lagt op gik ventetiden frygteligt langsomt og dagene sneglene sig afsted. Men endelig kom dagen d. 4/6 hvor svaret skulle komme. Sygeplejersken ringede kl. 12.20 og tiden gik fuldstændig i stå. Jeg havde været til utilpas om morgenen, men tænkte at det bare var nervøsitet over de kommende eksaminer. Men svaret var et andet. Jeg kunne ikke forstå hvad sygeplejersken sagde til mig og gik nærmest i chok.
Tiden fra opkaldet til jeg fik fri gik endnu langsommere end den halvanden uge hvor vi ventede på svar. Jeg kom endelig hjem og tog en test og den var der sørme 🙂
Da vi kom i sjette uge bestilte vi en tidlig scanning, for det var stadig ikke gået op for os og vi så den fineste lille klump med et lille hjerte. Nu venter vi i spænding på nakkefoldsscanningen!

Som sagt tidligere det skal nok ske for jer, det er en frygtelig hård verden vi lever i med behandlinger, medicin, frustrationer osv. Men hæng i! I gør det fantastisk og det skal nok lykkes 🙂

Venlig hilsen

Mette Svensson

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Den sidste chance

Den sidste chance

Vi er blevet et firkløver. Det er under 2 uger siden, at vi endnu engang er blevet forældre til et...

læs mere

Sædbanker