Drømmen om babyen!

Blog opslag

30 sep, 2019

Projekt baby blev ikke som vi havde regnet med.
Da Phillip og jeg efter et års tids kæresterier, blev enige om vi gerne ville have en baby sammen, og derfor smed jeg p-pillerne.
Tiden gik og intet skete. Vi havde regnet med det var let som en leg, ligesom alle andre. men nej.. der gik nogle måneder og vi søgte lægen for at høre om han kunne hjælpe. lægen ord var,’  I skal vente til du, mette, har været ude af p-pillerne i et helt år, før jeg kan hjælpe jer!¨ det var lægens ord, og hvad kan man gøre, vi måtte vente endnu flere måneder, og ønsket om et barn blev da kun større, og flere i venne flokken blev gravide. det begyndte at påvirke os.
Endelig var året gået.
Vi kom til lægen. jeg blev undersøgt og henvist til div. gynækologer. alle svar var det samme, de fandt intet. og det her tager selvfølgelig også måneder at komme igennem. til sidst bliver min mand så spurt om han vil lade sig undersøge. (der åbenbart hele tiden blevet antaget det er mig som ¨fejler¨ noget.
Han får sendt en sædprøve ind. og det viser sig så, at her har vi problemet…
Han har rigtig dårlig sæd kvalitet. og vi bliver nu sat i en bås, ufrivillige barnløse.
det ramte os lidt hårdt, men heldigvis blev vi så henvist til OUH fertilitetsklinik.
for at komme ind i klinikken skal man komme på rette cykles dag, og samtid skal klinikken lige have tid til det os, så første gang blev vi faktisk afvist, fordi de ikke havde tid. igen det havde vi ikke lige regnet med man ikke blive. så da jeg snakker med den søde sygeplejerske, bryder jeg helt sammen og græder i telefonen. men der intet at gøre.. vi må vente til måneden efter..
Vi kommer heldigvis gennem denne gang.
Vi kører den lange tur til Odense, 1.5 time i mega spænding.
vi kommer ind på klinikken og ser alle de par, unge som mindre ungepar,  sidder på stolene langs gangen.. vi kigger næsten håbløs på hinanden. vi kommer ind, og det første er at jeg skal smide bukserne, og undersøges. alt er fint. de finder nogle fine æg. bag efter skal min mand ind og lave en sæd prøve… han bliver vist hen til en rum, hvor det viser sig det er et ældre baderum. Forestil dig lige det. ikke særlig spændende og samme tid er det på den samme gang hvor alle de par sidder da vi kom ind. min mand går ind i rummet. Der går 10 min, der går 30 min. jeg kan næsten selv mærke hvor svært det må være for ham at levere sæd prøven. tiden går og efter 45 min kommer han ud, og vi griner. sååå lang tid for så lidt 😄 hahah.. ej det var ligesom det skulle være. han går hen til den dør hvor det skal afleveres, og en ung gut tager imod den..
så skulle vi igen sætte os og vente på de fik den renset op. for at kunne se kvaliteten af sæden.
Nu husker jeg ikke de rette tal, men så lav at det aldrig ville lykkes for os at blive naturlige gravide….
Derfor skulle vi nu i gang med IVF behandling.
Følg med i næste blog opslag om dette forløb…

Håber i fik lidt ud af det, jeg ønsker blot at bryde tabuet omkring dette emne, fordi der er så mange som ikke snakker om det, og det er så MEGA vigtig at snakke om og ikke gå med selv. og man er slet ikke alene om det.. så bryd det SKIDE tabu  !

Rigtig god dag til dig, du skønne sjæl og tak fordi du læste med så langt.
Kærligst Mette.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Sædbanker