“Hej og velkommen til min blog

Blog opslag

Skrevet af TrineChristensen

29 sep, 2019

Jeg har v√¶ret s√• heldig at f√• lov til at v√¶re blogmanager her p√•¬†fertilitetsbaby.dk, hvilket jeg er rigtig stolt af. Det betyder nemlig ogs√• at jeg er blevet GRAVID og venter mit f√łrste barn sammen med min dejlige mand.

Vi har over de sidste fire √•r v√¶ret igennem den h√•rdeste kamp der findes, og er for nyligt kommet ud p√• den anden side. Fire √•rs kamp som nu har v√¶ret det hele v√¶rd. Til januar bliver vi beriget med en fin lille pige💕 Vores mirakelbaby. Vores fertilitetsbaby.

Som alle andre i en lignende situation, har der v√¶ret utrolig mange op- og nedture, gl√¶der og sorger. Selvom jeg nu er blevet gravid og alt er helt som forventet, s√• lurer frygten stadig i baghovedet. Frygten for at miste det man har dr√łmt om s√• l√¶nge. Frygten for en dag at blive v√¶kket fra ens dr√łm og finde ud af at dr√łmmen ikke er virkelig. Samtidig fors√łger jeg at se frem til et helt nyt kapitel og gl√¶de mig til fremtiden. Nyde hvert et √łjeblik og bare v√¶re lykkelig.

Hele denne proces handler om at v√¶re taknemmelig, og s√¶tte pris p√• selv de sm√• ting i livet. Jeg gl√¶der mig som aldrig f√łr til at blive mor, og til at se min mand blive den bedste far i verden. Jeg gl√¶der mig til fremtiden. Uanset hvor dumt det kan lyde s√• gl√¶der jeg mig til at sige farvel til min nattes√łvn, til at skifte lortebleer, til alle bekymringerne der f√łlger med ved at blive mor. Jeg er s√• klar! 💗‚ÄĚ

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indl√¶g…

Sædbanker