Hvor heldig har man lov at være?

Blog opslag

Skrevet af TrineChristensen

30 jun, 2020

Kender i det når man får et sus ned gennem hele kroppen af glæde og forelskelse?
Og bare kunne kramme en person så hårdt at det næsten bliver for meget.
Sådan har jeg det vitterligt hver eneste dag i min datters selskab.
Nellie er lige blevet 5 måneder her den 20. juni, og det er slet ikke til at forstå, hvor tiden bliver af. Tiden før Nellie gik så forbandet langsom og var fyldt med nedture, men efter hun er kommet til flyver tiden afsted, og jeg har aldrig været lykkeligere!
Taknemmelighed og mirakelbaby er ord, jeg udtrykker ret meget, når det kommer til Nellie. Nogen vil måske synes at det er lige i overkanten, men der må jeg være ærlig at sige at det er jeg pænt ligeglad med. For hun ER en mirakelbaby – Hun er en reagensglasbaby og oven i det en fryseægsbaby – Dobbelt op på mirakel!
Og det er jeg dybt taknemmelig over er lykkedes, så C og jeg kunne få lov at opleve den fantastiske følelse af forældreskab og det at have vores egen lille familie.
Før vi blev forældre kunne vi godt føle os lidt udenfor, når vi var sammen med andre med børn. Ganske enkelt fordi det blev meget tydeligt hvad vi manglede, som andre havde. Tror mange i fertilitetsbehandling kan nikke genkendende til den? Selvom man egentlig har et godt liv og er glad og lykkelig, så i visse situationer trådte barnløsheden bare ekstra meget frem. Vi føler os ikke udenfor længere, tværtimod meget ‘indenfor’! For nu vil vi altid have vores lille trekløver i form af mor, far og baby.
Jeg håber SÅ inderligt meget at alle der kæmper med ufrivillig barnløshed, får deres ønske opfyldt før eller siden. Det er den bedste følelse i verden! Jeg kan huske at jeg til sidst selv var ved at brække mig over at høre eller læse om hvor fantastisk det var at være mor (må man godt sige når man selv har været hele molevitten igennem), men nu er det mig der siger sådan, og derfor kan jeg kun krydse alle mine fingre og tæer og håbe at I andre kommer ud på den anden side. Jeg ønsker ikke selv for min værste fjende at skulle gå igennem fertilitetsbehandling uden en gevinst til sidst. Hvis jeg kunne sørge for at alle fik en baby med hjem, ville jeg gøre det!🥰🤞🏼

Med venlig hilsen

Trine Nigaard Christensen

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Projekt baby 2

Projekt baby 2

En meget anerledes jul er overstået. En jul, hvor vi ikke kunne være sammen med vores familier,...

læs mere

Sædbanker