HVORFOR MÅ VI IKKE OGSÅ FÅ ET BARN?

Blog opslag

Skrevet af MarianneKüster

24 nov, 2019

Da Kasper og jeg mødte hinanden i 2012 var vi begge 19 år og  han skulle ikke have børn, for de var kun til besvær. Jeg havde overhovedet ikke samme holdning som ham, men tænkte det kunne være jeg kunne få ham til at ændre mening og holdning. For mit ønske var at jeg skulle have mindst 1 barn inden  jeg var 25 år. Som årerne gik blev vi mere og mere glade for hinanden og vi flyttede sammen.

Jeg tog p-piller da vi fandt sammen og efter 3 år besluttede vi os for at jeg skulle stoppe på p-piller da vi gerne ville have et barn sammen. Min menstruation udeblev og vi tænkte nu er den der, men testene var bragende negative. Vi blev ved med at forsøge at blive gravide. En fredag i 2016 går jeg til lægen, da jeg ikke kan forstå min menstruation er udeblevet, men testene er negative. Testen ved lægen var også negativ, så de tager en blodprøve og samme dag får vi besked på at blodprøven viste at jeg var gravid. Jeg fortæller det til Kasper og vi bliver begge to meget glade og snakker hele weekenden om vores fremtid med en lille ny.

Mandag tager jeg på arbejde som jeg plejer, lige pludselig får jeg voldsomt ondt og må sygemelde mig fra job tirsdag da jeg er begyndt at bløde om natten. Jeg ringer til lægen som sendte mig videre til sygehuset, da hun ikke viste hvor langt i min graviditet jeg var og da hun ikke vidste hvorfor jeg fik ondt og begyndte at bløde.

Ude på sygehuset scanner de mig og der er ingen liv. Babyen er gået til og jeg er 14 uger henne i min graviditet. Jeg får barnet fjernet og får ringet til Kasper og får med gråd i stemmen fortalt at det er slut, han finder så ud af at jeg prøver at fortælle ham at babyen er gået til, han bliver selvfølgelig også bliver ked af det og vi er der meget for hinanden da det er en meget svær og hård tid for os.

Vi bliver ret hurtige enige om at prøve igen, men da jeg ikke har menstruation lykkedes det ikke for os. Vi går til lægen for at få hjælp, men vi kan ikke få hjælp da jeg er meget overvægtig med en vægt på 158,9kg. Jeg bliver henvist til en fedmeoperation og i juni 2018 får jeg min operation. I april 2019 går vi til lægen for at få hjælp, vi bliver henvist til fertilitetsklinikken i Odense, hvor vi kommer til samtale i maj måned. Men da jeg stadigvæk ikke har et BMI på 30 eller under skal jeg tabe mig først.

Så nu skal de sidste kilo smides, så vi kan få hjælp til vores drømmebarn.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Sædbanker