Klar til 2. omgang

Blog opslag

Skrevet af Sandies-Verden

28 aug, 2020

Efter en lang ventetid på 9 måneder, siden vores første og mislykkede reagensglas forsøg, er ventetiden nu langt om længe slut. Min menstruation startede den 22 August, og jeg meldte os klar til behandling, og fik senere besked om at komme ind til scanning mandag den 24 August, inden opstart af hormoner til vores 2 ægudtagning. Jeg var så bange for at vi ville blive afvist, på grund af ekstra ventetid grundet Corona som desværre stadig hærger. Så jeg er så lettet og taknemmelig for at ventetiden for vores vedkommende nu er slut, og at vi kan få lov at gå i gang med vores næste forsøg.

Som nævnt tidligere, ville der i dette forsøg være lidt ændringer i forhold til det sidste forsøg. I sidste forsøg fik jeg kun en daglig hormon dosis på 150 Bemfola, hvor jeg denne gang skal op og have en dosis på 225 Bemfola, for at sikre at der er endnu flere æg at arbejde med. Og i vores sidste forsøg lavede de halvt IVF/og halvt ICSI på vores æg. Og i dette forsøg vil de kun lave ICSI på æggene. Hvilket jeg er meget tilfreds med, da succes raten er højere ved den metode, da de udvælger de stærkeste æg, og putter dem ind i æggene.
Og så får jeg højst sandsynligt også  lov til at få et æg lagt op på 3 dagen denne gang – i tilfælde af hvis det nu igen skulle ende med at vi på 5 dagen ikke står med nogen æg som er gode nok til at blive lagt op som blastocyster på 5 dagen.

Jeg blev scannet i går, og blev derefter om aftenen sat i gang på hormoner, hvor jeg tog min første sprøjte med Bemfola på 225 ie. Skal så scannes igen på fredag den 28, for at se hvordan æggene har reageret på hormonet. Og hvis alt går som det skal, så er jeg nok heldig at få taget æg ud i starten af September.

Alle som læser med, må meget gerne sende os en positiv tanke – det har vi virkelig brug for, da kampen er ved at have været lang.

Kærlig hilsner Sandie

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Projekt baby 2

Projekt baby 2

En meget anerledes jul er overstået. En jul, hvor vi ikke kunne være sammen med vores familier,...

læs mere

Sædbanker