Klinik UnderværkBehandler

Klinik Underværk

Behandler

Klinik Underværk
Strandparken 6
8000 Aarhus

hej@klinikundervaerk.dk
20 34 09 34

www.klinikundervaerk.dk

Følg os på de sociale medier

Vi præsenterer staben af fysioterapeuter i Klinik Underværk i Aarhus – Vi er Anette, Anne Sofie, Mette og Rikke. Vores fælles hjertesag er at støtte dig i alle faser af en graviditet; -før, under og efter, og at hjælpe babyer og børn godt fra start i livet.

Tilsammen tilbyder vi mange forskellige indsatser og behandlingsformer til gravide, mødre og babyer. Vi har hver vores individuelle specialer.

Anette og Anne Sofie er erfarne fertilitetsfysioterapeuter -kendt som Fertilitetsfysio. Derfor ser vi i klinikken mange kvinder og par, som kæmper mod barnløshed og mange gravide og mødre, for hvem det har været en lang vej at når dertil. Vi har som klinik stort kendskab til, hvordan det kan sætte aftryk langt ind i en graviditet, at man har kæmpet hårdt for at opnå den. Når man har kæmpet længe, så har man rigtig meget at miste. I mange tilfælde aftryk langt ind i moderskabet.

Rikke er specialiseret baby- og børnefysioterapeut og har fokus på den tidlige tilknytning mellem mor og baby allerede under graviditeten. Graviditeten og fødselsoplevelsen spiller en stor rolle for både mor og barn -og far, ift. barnets trivsel og motoriske udvikling ligesom tilknytningen mellem jer.

Vi er meget optaget af, hvordan heling efter et sårbart fertilitetsforløb kan være en rigtig lang proces for mange, som også kan strække sig langt ind i forældreskabet. Men samtidigt er det beundringsværdigt, hvordan en graviditet i sig selv kan hele meget af det, som kan føles itu, efter kampen mod barnløshed. Og de tanker, traumer, kropslige og følelsesmæssige reaktioner som udfolder sig, når man vælger at tage turen igen – med ønske om at gøre sit barn til storebror eller storesøster – kan være overvældende. Det brænder vi for at give en plads.

Som rebozo-behandler hjælper Mette mange gravide til at kunne give slip for stress, kontrol og spændinger i deres krop, særligt i og omkring bækkenet, så der skabes plads til, at babyen i slutningen af graviditeten kan bevæge sig godt ned i bækkenet.

Med fysioterapi og massage behandler vi de problematikker og gener, der kan opstå i kroppen, når man skaber og bærer et barn. Vi tilbyder træning, der styrker og støtter kroppen i takt med at den ændrer sig -både før og efter graviditeten. Vi har specialiserede efterfødselsforløb for kvinder, som har født ved kejsersnit, hvor der bliver taget godt hånd om helingen af kejsersnitarret og den oplevelse, som kan forbindes med det. Alt dette og meget mere vil vi løbende fortælle jer en masse om i vores blogindlæg, når vi deler ud af vores viden og råd.

Vi deler Klinik Underværk med en dejlig håndfuld af andre dygtige og passionerede behandlere og terapeuter. Maria, zoneterapeut med speciale i babybehandling og kvindelige ubalancer. Lea, sexolog, parterapeut og vaginalterapeut. Malene, fertilitetscoach -og Gitte, jordemoder tilknyttet kendt-jordemoderordningen i Horsens og underviser i smertefri fødsel på sit forløb ”den bedste fødsel”.

Som team står vi stærkt i vores samarbejde. Det betyder også, at når du besøger en af klinikkens fysioterapeuter, så er der flere forskellige hjerner, som støtter ind om din udfordring. Vi anvender hinandens kompetencer og sender dig i de mest kyndige hænder, alt efter hvad vi sammen vurderer, der er bedst for dig.

Vi håber, at du har lyst til at læse med.

Og får du lyst til og brug for at besøge os i klinikken på Frederiksbjerg i Aarhus, så er du altid velkommen.

voresBlogposts

Sædbanker