MALENE STORM POULTERBehandler

Fertilista

Behandler

Fertilista v. Malene Storm Poulter

Mellemvang 13
2970 Hørsholm

malene@fertilista.dk
20 92 09 81

Følg mig på de sociale medier

 

Hej, og rigtigt hjerteligt velkommen til min side her på fertilitetsbaby!

Hvis du synes det er svært at finde rundt i de forskellige kosttilskud, behandlingstilbud og hvilken livsstil, der kan understøtte din fertilitet og dit overskud som mor, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg var selv uforklarlig barnløs i 2 år, men har i dag 3 dejlige børn. Jeg kender den verden, der pludseligt venter på den anden side af den første positive test, og det pres vi ofte lægger på os selv som mødre, for at kunne give den første guldklump en søskende, og gøre familien komplet. ’The struggle is real’. 

Med baggrund i din kropshistorik og en håranalyse kigger vi på de underliggende ubalancer, der kan stå i vejen, både følelsesmæssigt og rent fysisk, for at du kan blive gravid lige nu.

Vi kigger på hele billedet, og sammen finder vi de store og små sten, der kan være i din vej mod en sundere livsstil og en positiv test. Med baggrund i det vi finder, får du redskaberne til at reducere stress i hverdagen, øge ægkvaliteten og revitalisere din livmor.

Hos mig er der ingen af dine tanker eller følelser i forbindelse med mor-rollen, mor-kroppen, parforhold og fertilitet, der kan overraske. Jeg ved godt, hvor hårdt det kan være at være mor og kæmpe med hverdagens pres og samtidigt holde hovedet oven-vande.

Jeg ville selvfølgeligt ønske jeg kunne give dig en 100% garanti for at du bliver gravid med min metode, men det er der desværre ingen der kan. Jeg kan til gengæld garantere at din fertilitet forbedres og at du også får nogle enkle redskaber til at tackle den følelsesmæssige stress i din hverdag.

Jeg kan også love dig, at selvom du føler du allerede har tømt internettet for viden og føler du har gjort ALT, så er der stadig ting du kan ændre, der kan forbedre din fertilitet markant.

Ring eller skriv til mig i dag, jeg svarer altid gerne på spørgsmål om mine metoder – og om kvinders fertilitet generelt.

Med de bedste ønsker og håb for din fertilitetsrejse.

 

mineBlogposts

Sædbanker