Micha Grøn Behandler

Micha Grøn

 Klinikken Charlottenlund

Frisersvej 16,1.
2920 Charlottenlund

info@michagron.dk
91 54 84 47

www.michagron.dk

Følg mig på de sociale medier

Mit navn er Micha Grøn, og jeg er uddannet fysioterapeut. Jeg driver Micha Grøn Klinikken Charlottenlund, hvor jeg behandler kvinder og mænd med specialiseret fysioterapi til underliv og bækken. Jeg behandler især kvinder før, under og efter en graviditet.

For alle kvinder er det fascinerende at opleve de forandringer og den evne kroppen har til at skabe liv; at udvide sig i takt med barnets udvikling, åbne sig og presse et barn ud, trække sig sammen igen og genfinde sin naturlige balance. Forandringerne kan være overvældende fysisk og mentalt – både under en graviditet og efter en fødsel. Komplikationer kan opstå i hele forløbet, og du kan have brug for hjælp til at finde tilbage til din naturlige balance i kroppen.

Jeg har de sidste 15 år arbejdet med at behandle symptomer og vejlede i genoptræning af kvinder under og efter en graviditet. Jeg har selv født to børn – et ved kejsersnit og et ved vaginal fødsel. Min passion er vores underliv. Jeg er uddannet i og udvider fortsat min viden inden for det gynækologiske og obstetriske speciale. Det betyder, at jeg har kompetencer og viden om, hvordan man undersøger, behandler og vejleder kvinder, der er gravide eller har født. Jeg har endvidere udviklet et hjælpemiddel – Empelvic-puden og -metoden, der hjælper dig med at vedligeholde kontakt til og genoptræne din bækkenbund under graviditeten og efter fødslen på en sikker og enkel måde. Mange komplikationer og symptomer kan undgås ved at have en velfungerende bækkenbund.

Graviditet og den efterfølgende fødsel er en stor mekanisk belastning for kroppens strukturer. Din holdning ændrer sig, vægten stiger, og hormonelle forandringer gør, at kroppen ikke kan stabilisere sig på samme måde som inden graviditeten. Symptomer som smerte i bækkenets led, haleben, udstrålende smerte til baller, hofte og ben, ryg- og ribbens smerter, ødemer og problemer med tyngdefornemmelse og inkontinens er almindelige gener, jeg kan behandle under din graviditet. Jeg vejleder i øvelser og aflastningsstrategier, der passer til dit behov.

Det er også vigtigt at hjælpe kroppen til optimal funktion igen, efter du har født – især hvis du har haft komplikationer under din graviditet, hvis du har født ved kejsersnit, eller du har haft en hård fødsel. Måske det endda er mange år siden, du har født, eller du har født flere gange og er aldrig kommet dig helt. Jeg behandler gener og instruerer i specifik genoptræning efter din fødsel.

I min klinik behandler jeg også kvinder, der kæmper med infertilitet. At blive gravid efter at have været i et fertilitetsforløb, og måske også hormonbehandlinger, ægudtagning, overstimulering, flere mislykkede forsøg eller aborter giver ofte mange og voldsomme bekymringer. Jeg tager hånd om hele din situation og arbejder tværfagligt med en privat jordemoder og sundhedsplejerske for at give dig den bedste behandling og vejledning gennem hele dit forløb.

Det skal være en god og tryg oplevelse at få børn – at blive gravid – bære sit barn, føde det og efterfølgende have et velfungerende underliv!

mineBlogposts

Sædbanker