Når det så pludselig lykkes

Blog opslag

8 sep, 2020

“Til slut bliver alt godt, og hvis det ikke er godt endnu, så er det ikke slutningen endnu”
Det var og er vores motto!
En solstråle historie som skal give håb til kvinder, mænd og par som kæmper en sej kamp for at blive forældre ♥️
Alt startede i 2015, hvor vi besluttede os for at stifte familie og hvor ingen af os troede at det vil blive den mest udfordrende kamp vi har prøvet til dags dato.
Mange dage gik med sorg og bekymringer men også med håb og troen på at det nok skal lykkes en dag. Nogle dage var sværere end andre og det kostede masser af energi at holde humøret, håb og troen oppe. Men jeg kan kun sige ud fra egne erfaringer, at det vigtigste er at huske hinanden! Tale sammen, vise kærlighed og støtte hinanden! Fordi det er dér, I kan gøre en forskel for jer selv, jeres parforhold og ikke mindst jeres psykiske og fysiske velvære.
Følelsen magtesløshed og ikke kan styre det, kan fylde meget. Jeg har taget kontakt til en fysioterapeut, hvilken har specialiseret sig indenfor fertilitet. Det var det mest fantastiske og gavnlige jeg har gjort for mig selv! At kunne aktiv gøre noget for mit velvære og min fertilitet var meget givende for mig. Fysioterapeuten var den perfekte person for mig for at finde håbet og troen igen. Hun gav mig ro, skabt forbindelse til mit underliv igen, gjorde at jeg mærkede efter og gav slip og så var hun den mest omsorgsfulde, forstående og kærlige person jeg netop havde brug for i denne situation jeg stod i. Fertilitetsfysioterapi “Klinik underværk” i Århus får derfor mine varmeste anbefalinger!
Ikke til at forglemme de søde læger og sygeplejerskerne fra IVF Syd som var lyttende, forstående og gav mig redskaber, hvordan min mand og jeg bedst muligt kan takle vores uretfærdige situation. At stole på dem og deres kunnen, så vi kunne fokusere på vores velvære og skabe de bedste betingelser for at blive forældre.
Ligeledes vitaminer fra LoRoar og ikke mindst deres rådgivning, har været med til at skabe gode betingelser for at det lykkedes.
Og så kom dagen – endelig! Jeg var faktisk forberedt på, kun at se én streg på graviditetstesten, men pludselig så jeg to. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne og tog en test mere og endnu en og endnu en. Men den var god nok! Testen viser positiv!
Til alle jer, der er ved at miste håbet, så sender jeg jer de varmeste tanker, masser af håb og udholdenhed! Og til dem der desværre måtte opgive jeres største drøm om at blive gravide – I skal vide, at jeg har den største respekt for jer og I er de sejeste kvinder!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Den sidste chance

Den sidste chance

Vi er blevet et firkløver. Det er under 2 uger siden, at vi endnu engang er blevet forældre til et...

læs mere

Sædbanker