Når drømme bliver til virkelighed

Blog opslag

Skrevet af Juliemalykke

20 aug, 2020

Efter vores 2 reale iui-h forsøg som faktisk var forholdsvis nemt dvs. uden for mange besøg på klinikken og nogle æg der vokset godt og der var to store æg på 18-19mm og 3 på 13-15mm som de var lidt bekymret for måske kunne gå med i ægløsningen hvis de blev mere modnet efter otrivelle, med den besked gik jeg hjem med det sammen og tog otrivelle og skulle komme igen dagen efter hvor de første ville scanne mig for at tjekke det kun var de to store der var gået med i æglægningen, jeg var nervøs da jeg gik op på klinikken jeg følte lidt det var en fælles eksamen for Morten og jeg men som jeg skulle klare alene.

Jeg blev kaldt ind og bliver mødt af en jordemoder som er en af dem som jeg føler mig mest tryk ved på klinikken, hun går i gang og fortæller mig der kun er 2 æg i ægløsningen og jeg kan blive insemineret med mulighed for der kunne komme tvillinger og jeg takker selvfølgelig ja tak.

Så mens morten sad nede i bilen og ventet på at finde ud af hvad der skete og var spændt på udfaldet, så dage 12 skulle vise sig at være den dag jeg undre mig over at være utilpas, svimmer og med sidestik så dagen efter altså 1 dag før testdag ender jeg med at svinge ind forbi rema1000 for at købe en test så jeg havde til testdag dagen efter, men hvem snød jeg fordi havde kun været på job 2 timer da jeg ikke længere kunne holde det ud så der jeg jeg på toiettet uden at have fortalt Morten om min plan og han var ikke den første der fik besked fordi da jeg så to streger på den test var min eneste tanke det er otrivellen der spiller ind stadigvæk så måtte skrive til en veninde som også er i behandling om det kunne være rigtig eller om det var otrivelle og hun mente ikke det var den så sent og så positiv. Så måtte jeg jo nok heller ringe til Morten og fortælle ham det og han grinte da jeg ringet for at fortælle jeg havde testet mest fordi han undret sig over jeg ikke havde testet før. Der stod vi så på hver vores job og fandt ud af at jeg var gravid.

Jeg blev 31 år 2 dage før vores iui og jeg havde altid sagt hvis jeg var over 30 var løbet kørt med at få børn nu står jeg her og er gravid i uge 15 og løbet var på ingen måde kørt føler mig klar til den opgave der venter men i den grad også skræmt på en helt ny måde.

 

Tak fordi i har læst med i vores behandlings forløb og så rigtig meget held og lykke til alle jeg som står med benene i fertilitetsbehandling. Jeg sender mine bedste tanker i jeres retning

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Den sidste chance

Den sidste chance

Vi er blevet et firkløver. Det er under 2 uger siden, at vi endnu engang er blevet forældre til et...

læs mere

Sædbanker