Nu er jeg mor til 2 og her er min fødsels beretning

Blog opslag

21 apr, 2020

Onsdag den 8/1 blev vi forældre igen, vores 2. Søn kom til verdenen kl. 22:22. 

Jeg mærkede første ve kl. 17:30, lige da vi skulle spise tomatsuppe. Efter 3-4 veer inden for 1/2 time, var jeg ikke i tvivl. Vi fik afleveret Cornelius til mine forældre og kørte direkte på sygehuset. Vi havde nemlig en aftale med jordemoderen om at vi kom med det samme. Cornelius’ fødsel gik nemlig ret hurtig af en førstegangs fødsel.

Kl. 19:30 var vi ved Horsens sygehus og den samme jordemor som jeg fødte Cornelius med, stod og tog imod os. Dengang var hun dog jordemoder studerende. 

Vi gik en lille tur og kl. 20:30 kom jeg på fødestuen og igen skulle jeg føde på stue nr. 5.  Jeg var i aktiv fødsel og knap 2 timer efter var han født. 

Fødsel gik så fint, lige indtil 3 kvarter før han kom ud. Der tog veerne ved og blev så kraftige af den lattergas som jeg ellers havde fået ikke rigtig hjalp mere. Min krop rystede og jeg kunne slet ikke styre det. 

Jordemoderen ville tjekke mig 22:15, men da den var omkring 21:45, sagde hun: jeg tjekker dig om 4 veer. Hvilket var ret heldig, for jeg skulle til at presse. Men da sengen ikke var klar måtte jeg ikke presse endnu. Jordemoderen og assistenten arbejdede med at få sengen lavet om. Jeg fik den første presseve men jeg måtte ikke presse. Av siger jeg bare, jeg havde så mange smerter at jeg ikke kun rystede men også kastede op. Min mand nåede lige at hente noget til mig at kaste op i. Da den var omme, fik jeg benene op i stigbøjlerne og inden næste presseve kom, gjorde det sindsyg ondt, hans hoved kom halvt ud uden jeg havde presset!! 

I næste presseve kom hovedet helt ud og i 2 presseve hvor jeg måtte presse, blev han født. 

Kl. 2:30 var vi hjemme igen og nu startede livet som en familie på 4. Vores drøm er opfyldt, vi har fået de børn vi altid har ønsket og drømt om. 

Da vi for 15 år siden besluttede os for at vi ville have børn, var vores drøm at få 2 børn, vi havde dog aldrig troet at vejen hertil skulle være så lang og fyldt med så mange bakker. Og hver gang vi havde kæmpet os over en, så kom der en ny og den var meget højere. Vores redning blev IVF-SYD. Vi har været nede og besøge dem og vise vores 2 dejlige drenge frem. De har været fantastiske, de har fra start givet os troen på at de ville kunne hjælpe os. De har hele vejen troet på os og det er vi sikker på har gjort en forskel. Vi er taknemmelige, glade, lykkelige og ufattelig stolte. (Billedet er fra vores besøg efter Vitus’ ankomst).  

Da vi i 2007 startede i behandling, havde vi heldigvis ikke nogen ide om at det ville tage 13 år før vores 2. Mirakel skulle komme til verden og fuldende vores familie. 

For det er nemlig det vi begge føler den er nu, vi har været mere end heldige. 

Vi har været igennem 6 x IUI, 11 x IVF, 2 Fryseforsøg. Alt i alt 19 forsøg og det blev til 2 babyer. 

Vores lange rejse er et bevis på at man kan få ens største ønske opfyldt, selvom det virker uoverskueligt og man er blevet sparket tilbage til start rigtig mange gange.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Sædbanker