Ny fagprofessionel Psykomotorisk Terapeut Mine Camilla Olsen

Blog opslag

27 nov, 2020

Jeg tilbyder psykomotorisk terapi for alle aldersgrupper. Mit speciale er behandling af babyer og børn, men jeg arbejder også en hel del med kvinder/par i fertilitetsbehandling.

Behandlingen er en blid, afspændende manuel terapi, der løsner spændinger og sikrer optimale spændingstilstande og bevægelighed i kroppen. Stresstilstande og belastende oplevelser påvirker søvn, fordøjelse og generelt trivsel og overskud, så disse balanceres i behandlingen. I babybehandlinger inkluderes forældrenes altid.

Se mere om mine tilbud på www.mineco.dk eller kontakt mig her
E-mail. mineco.dk@gmail.com
Tlf. 60 70 54 34

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sædbanker