Operation af livmoder.

Blog opslag

Skrevet af MonDetLykkesIGen

16 feb, 2020

Tiden efter beskeden på klinikken omkring operation af livmoder samt udsigten for ikke at måtte påbegynde nyt fryseforsøg før i september plagede mig. Kunne mærke dybt inden i mig selv, at tanken om at de skulle ind og ”rode” i min livmoder, chancen og usikkerheden for om de ville gøre ondt værre, har fyldt alt i de sidste par måneder. Tanken om at ønsket om drømmebarnet røg længere og længere væk føltes forkert.

Jeg besluttede at få en ”second opinion” på situation og fik en tid hos en specialist i Skejby. Dagen oprandt og vi kørte mod Skejby, min mand og jeg. Vi kommer ind til en sød ældre dame, som scanner mig, virkelig længe uden rigtig at sige noget. Hun spørger så mig, hvad de havde fortalt hos IVF syd omkring denne ”defekt”, jeg får mig forklaret med den meget ringe viden jeg har herom, og hun scanner videre. Efter 10 minutter stopper hun scanningen og konkludere, at hun ikke kan se nogen grund til en operation eller til at udsætte en evt graviditet. Hun informere om at hun godt kan se at operationsarret fra dette akutte kejsersnit ikke er så fint som det kunne, men også at hun ikke troede en operation ville gøre det hverken bedre eller værre.

Min mand og jeg køre derfra men en mærkelig følelse. Jeg er lettet, men også meget forvirret. Tankerne kræser rundt i hovedet på mig. For det går fra at de ikke tør gøre mig gravid da risikoen for moderkageløsning er alt for stor, til at jeg i en evt graviditet skal have lidt ekstra opsyn i forhold til at følge arrets udvikling. Men tør jeg overhovedet at blive gravid, hvis første antagelse måske holder stik og jeg vil få moderkageløsning og miste barnet. Men samtid har jeg jo lige fået lovning på at en vellykke graviditet er det aktuelle.

Vi beslutter efter lidt forskellige drøftelser at ringe til IVF syd og hører deres holdning til det skriv de har modtaget fra Skejby. De er super ydmyg og vil gerne se os hurtigst muligt for at få lagt en ny plan, så vi kan komme hurtig videre.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Sædbanker