Præsentation af Camilla Eklund ejer af Centrum zoner

Blog opslag

Jeg er uddannet Zoneterapeut og Babymassage Instruktør og er Registreret Alternativ behandler, som betyder at du kan få tilskud fra sygeforsikringen Danmark. Jeg har min klinik, Centrum zoner på Frederiksberg, som indgår i et klinikfællesskab.

Min baggrund inden jeg blev uddannet Zoneterapeut er Social og Sundhedsassistent. Jeg blev uddannet i 2003 og har god og bred erfaring fra sundhedsvæsenet, som jeg inddrager i mit arbejde med zoneterapien og i min undervisning.

Jeg sørger for at holde min viden opdateret, ved at efteruddanne mig løbende. Jeg har en del kurser bag mig med akupunktur og øreakupunktur, som jeg ofte kombinere med zoneterapi.

Jeg har i snart 7 år beskæftiget mig med at behandle alle former for gener, sygdomme og symptomer. Men med tiden er min forkærlighed landet indenfor fertilitets- og babyområdet. Ved fertilitetsbehandling kan zoneterapi hjælpe, både hvis du allerede er i gang med et forløb på en fertilitetsklinik, men også hvis i selv bare prøver.

Behandlingen kan også være effektiv hos gravide med graviditetsgener som f.eks. kvalme, hovedpine, væske i benene eller bækkensmerter. Og for dem som ønsker det, modning til fødsel.

Og til sidst, så elsker jeg at behandle babyer og større børn, da zoneterapien igen kan være effektiv her, men også, og meget ofte, kan virke hurtigere. Derfor har jeg udvidet mine kompetencer, ved at kunne undervise i babymassage og babyzoneterapi, som I som forældre, kan bruge til hjemmebehandling.

Jeg er selv mor til en skøn pige på 10 år og har haft fornøjelsen af, at følge mange kvinder og mænd i klinikken, som er kommet for fertilitetsbehandling, graviditetsgener, modning til fødsel og efterfølgende fået lov til at følge deres lille guldklump, på et af mine babymassage/babyzoneterapi workshops.

Når jeg ikke er i klinikken, beskæftiger jeg mig med at undervise i zoneterapi hos Atwork på Frederiksberg

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sædbanker