Præsentation af Karina Remming ejer af Klinik for krop og velvære

Blog opslag

3 sep, 2020

Mit navn er Karina Remming og er 48 år. Jeg har i 7 år arbejdet med zoneterapi, kranio sakral terapi, organmassage, bindevævsmassage og er RAB godkendt, dvs Registreret Alternativ Behandler.
Jeg underviser ligeledes i kranio sakral terapi til babyer.

En fødsel i sig selv kan være en voldsom oplevelse for både forældre og barn. Vi lever i en tid hvor mange gerne vil være i kontrol. Og det er helt umuligt at være i kontrol under en fødsel. Jeg taler af erfaring. For nogen forældre kan det blive en traumatisk, og selvfølgelig også en lykkelig oplevelse. Men det kan være rart at få ro på sit nervesystem og sin krop efter at have båret på et barn i 9 måneder.
En følelsesmæssig forløsning endelig at stå med et barn i armene, måske for nogen efter en lang og hård kamp. Det i sig selv kan være rigtig hårdt. Derfor kan det for nogen være rigtig godt med Kranio Sakral Terapi for at genoprette ro og balance i krop og psyke.

For baby kan det også være en barsk omgang. Nogle baby bliver trykkede i deres kranier, nakker og bækken. De bliver stive i nakken, og får skæve hoveder. Det kan give spændinger og gøre ondt på baby fx får baby mavepine, kan ikke komme af med stort i bleen, gylper meget, har svært ved at bøvse, har svært ved at blive ammet, vil ikke ligge på ryggen mv.
Men det kan der heldigvis gøres noget ved. Med Kranio Sakral Terapi og zoneterapi arbejdes der med at skabe ro og balance i kroppen, og rette op på skævheder.

Man er altid velkommen til at ringe og få en snak.

De bedste hilsner
Karina Remming
E-mail. karina@remming.net
Web. www.remming.net
Tlf. 4014 1331

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sædbanker