Præsentation af Tina Bock ejer af Herning Jordemoder Scannings klinik

Blog opslag

Skrevet af

24 maj, 2020

Jeg blev uddannet som Jordemoder fra Anglia University, England i 1999. Siden har jeg arbejdet i sundhedsvæsenet i London, Herning, Viborg, Skejby og Randers.

Jeg har arbejdet som højtuddannet Certificeret Sonograf/Scanningsjordemoder siden 2011, og har derfor mange års erfaring indenfor ultralydsscanning af gravide. Herudover har jeg taget mange kurser og efteruddannelser for at dygtiggøre mig og holde mig ajour i forhold til den nyeste viden indenfor graviditet. Jeg deltager løbende i danske og internationale kurser.

Jeg er medlem af Dansk Føtal Medicinsk Selskab, som er en organisation der arbejder med bl.a. fosterdiagnostik.

Jeg absolut elsker at scanne og arbejde med jer gravide og jeres partnere.

HERNING JORDEMODER SCANNINGSKLINIK
Hos Herning Jordemoder Scanningsklinik møder jeg jer med den professionalisme, nærvær og ro, som sikrer jer det bedste og tryggeste møde med jeres kommende barn. Jeg sætter altid god tid af til mødet med jeres lille barn i maven, til fordybelse og til spørgsmål.

Så har I behov for at snakke fortroligt omkring jeres følelser, tanker og forandringer i forbindelse med graviditeten eller fødslen, så er dette altid en del af scanningen hos mig.

I kan også få råd og vejledning omkring kost, motion og livsstil samt rådgivning til afhjælpning af graviditetsgener, f.eks. graviditetskvalme og bækkensmerter.

Hos Herning Jordemoder Scanningsklinik tilbyder jeg alle former for graviditetsscanninger. Jeg udfører scanninger igennem hele graviditeten lige fra den helt tidlige tryghedsscanning i uge 6+0, kønsscanning i uge 14+0 og 3D/4D scanninger senere i graviditeten.

Hvis I er medlem af Sygeforsikring Danmark, så har I mulighed for at få tilskud til scanninger hos mig.

Derudover tilbyder jeg også graviditetsmassage, graviditetsakupunktur og modningsakupunktur samt fertilitetsfremmende akupunktur. Som akupunktør har jeg i mange år også hjulpet folk i fertilitetsbehandling, så jeg har også en stor indsigt og forståelse for hvad man gennemgår i løbet af en lang og opslidende fertilitetsproces.

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Sædbanker