Psykolog Ida BaggesenBehandler

Psykolog Ida Baggesen

Behandler

Lyngbyvej 28
2100 Østerbro

kontakt@psykologidabaggesen.dk
31 71 21 96

www.psykologidabaggesen.dk

Følg mig på de sociale medier

Hej, mit navn er Ida Baggesen. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, og jeg brænder for at hjælpe dig gennem terapi til at kunne leve det liv, du ønsker.

I min private praksis arbejder jeg med alle slags problematikker såsom lavt selvværd, depression, angst, livskriser, præmenstruelt syndrom og personlig udvikling. Men jeg brænder også for at forbedre og udvikle de tilbud, som findes til ufrivilligt barnløse i Danmark, hvor der for eksempel på nuværende tidspunkt er meget lidt fokus på de følelsesmæssige konsekvenser af fertilitetsbehandling.

Mit ønske er at hjælpe både kvinder, mænd og par, der har oplevet at være gennem et fertilitetsforløb, igennem den svære proces det kan være at få deres største ønske opfyldt. Ofte overses eller negligeres de følelsesmæssige reaktioner, som kan opstå i kølvandet på et fertilitetsforløb, når drømmen opfyldes, og det vidunderlige ønskebarn endelig er en del af familien.

Mange oplever, at det er tabubelagt og forbundet med skam, at have andre følelser end ubetinget lykke, når livet som mor eller far begynder. Derfor arbejder jeg i min praksis ikke blot med par eller singler, som står midt i et fertilitetsforløb, men også med nybagte forældre efter endt fertilitetsforløb.

Jeg tilbyder:

  • Gruppeterapi for mødre efter fertilitetsbehandling
  • Individuel terapi
  • Parterapi

Læs mere om hver terapiform i blogindlægget Præsentation af Psykolog Ida Baggesen

Jeg glæder mig til at hjælpe dig

Som menneske er jeg imødekommende, rolig og nærværende. Jeg er nysgerrig og bliver let fascineret, hvilket afspejler sig i min terapi. I mit arbejde fokuserer jeg altid på skabelsen af en tryg og tillidsfuld relation til dig. Jeg vil derfor møde dig ligeværdigt og i øjenhøjde, og respektere, at du er eksperten på dit eget liv.

Hvis du har spørgsmål, eller du bare er nysgerrig, er du meget velkomne til at skrive eller ringe til mig.

Jeg glæder mig meget til at møde dig – og til at få lov til at gøre en forskel for dig.

De varmeste hilsner

Psykolog Ida Baggesen

mineBlogposts

Sædbanker