Snart er jeg mor til endnu en IVF-baby

Blog opslag

21 sep, 2019

Jeg er lige gået ind i 19. Uge og vi kan slet ikke vente på at møde baby. Cornelius kysser næsten hver aften maven og siger godnat til baby.

Det bliver så spændende at se ham blive storebror.

Cornelius glæder sig vildt meget til at blive storebror, han siger at baby gerne må lege med hans legetøj og han må smage hans yndlingsmad, så må vi se om det forsætter. 🙂

Det er så uvirkelig at vi snart er forældre til 2 skønne unger, vi føler os ekstrem heldige og virkelig taknemmelige.

Til Jer det ikke har læst vores solskinshistorie på fertilitetsliv, vil jeg lige kort fortælle om vores kamp for at blive forældre.

Vi startede i behandling i Brædstrup i 2007 og fortsatte i Horsens, vi var igennem 7 IVF, 1 fryseforsøg og 6 IUI. 1 gang blev jeg dog gravid, men det var ikke liv ved tryghedsscanningen. Vi holdte pause i nogle år og havde egentlig med meget sorg besluttet at stoppe helt. Men jeg læste om så mange der anbefalede IVF-syd i Fredericia. Vi tog til en samtale og besluttede os for at købe en pakke med 3 forsøg og i første forsøg blev jeg gravid med vores søn.

Denne gang har vi forsøgt med 1 æg i fryseren, men jeg blev desværre ikke gravid.

Så købte vi en pakke igen:

1: IVF ingen æg til oplægning.

2: IVF 2 æg lagt op og negativ.

3: IVF 2 æg lagt op og positiv test.

Jeg er gravid igen og scanningen viste en fin lille baby med små arme og ben.

Jeg har valgt at jeg gerne vil fortælle om vores kamp, hvordan der er at blive forældre, hvordan det er at være forældre osv. Vi har fra start været åbne omkring det og gerne svaret på spørgsmål fra vores omgangskreds. Dog har vi under et forsøg holdt det helt for os selv, det var kun arbejds kollegaer der har vidst det. Vi havde brug for ro, brug for at være der for hinanden og bare være os. Det er en sej omgang, mest ventetiden fra ægudtagning til ægoplægning og fra ægoplægning til testdagen.

Jeg glæder mig til at fortælle Jer mere om det hele og om hvordan det er endelig at komme i mål.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Projekt baby 2

Projekt baby 2

En meget anerledes jul er overstået. En jul, hvor vi ikke kunne være sammen med vores familier,...

læs mere

Sædbanker