Solomor CoachBehandler

Solomor Coach

Behandler

Tanja Neergaard
Helenelyst 340
8220 Brabrand

tanja@themammachoice.dk
 30 52 68 96

www.themammachoice.dk

Følg mig på de sociale medier

Hej jeg hedder Tanja Neergaard, jeg er coach og selvvalgt solomor til tvillinger fra 2015. Jeg hjælper single kvinder som ønsker at blive mor.

Grundlaget for min virksomhed, The mamma choice, kom som en naturlig konsekvens af min egen beslutning om at blive selvvalgt solomor, til mine tvillingepiger. Det at skulle være solomor til to små dejlige piger, var forbundet med en blanding af frygt, fordi jeg ikke anede, hvad jeg kastede mig ud i, samt en smerte ved ikke at lykkedes med at indgå i en helt almindelig familierelation. Disse følelser satte gang i en stor personlig udviklingsproces og har blandt andet ført til, at jeg har uddannet mig til kærlighedsmønster coach og solomormentor indenfor de seneste år. Jeg ville ganske enkelt ønske, at jeg havde haft en person, som mig selv at søge rådgivning og vejledning hos, da jeg var i gang med min proces.

Jeg tager altid udgangspunkt i hvor du er på din rejse, hvad enten du er i gang med at blive solomor eller allerede er det. Det som jeg kan hjælpe dig med, er at gå igennem frygten og usikkerheden, hjælpe dig med at åbne op og se på de muligheder, der er forbundet med dit store livsvalg. Vi arbejder med at skabe dit nye bevidste mindset, som kommer fra dit hjerte, og som er med til at skabe den styrke, ro og harmoni, der skal til for at hvile i processen hen imod at blive mor.

Hvis du allerede er blevet mor eller er gravid, men føler, at der er mange uforløste følelser og tanker omkring din nye rolle som mor, samt den proces du har været igennem, så kan jeg ligeledes hjælpe dig videre. Igen vil vi fokusere på opbygningen af dit nye bevidste mindset og styrke fundamentet for dig og dit ønskebarn.

Samtalerne er 1:1 samtaler og foregår online via skype, telefon eller lignende, så hvor du befinder dig i landet er underordnet.

Kontakt mig allerede i dag for en uforpligtende afklarende samtale, via messenger eller mail.

tanja@themammachoice.dk

Har du lyst til at komme med i en lukket netværksgruppe med ligesindede kvinder, som er faciliteret af mig, så kan du finde den lige her:

https://www.facebook.com/groups/654793008475964/

Nedenfor kan du læse hvad andre kvinder siger om mine forløb.

Anna, 32 år

Hvad har umiddelbart gjort den største forskel for dig i forløbet?
I dette forløb er det min oplevelse at der især er fokus på at tænke “op” og ikke “ned”. At man ved at arbejde med modsætninger får en fin fornemmelse af og et mere nuanceret billede af ens personlighed. At man får vendt det negative til noget positivt i stedet. 
I dette forløb har jeg været tryg nok til at få øjnene op for “ønskescenarier” og drømme for fremtiden, og få en mere positiv og nysgerrig tilgang til den. En tilgang hvor fokus er rettet mod fremtiden i stedet for at hvile i fortiden.

Hvordan fungerer det for dig at sessionerne foregår på via telefonen?
Det har fungeret rigtig godt! Til at starte med mødtes vi face-to-face og snakkede, men efter vi begyndte at have sessionerne over telefonen, blev det klart for mig at jeg var mere fokuseret, når jeg kunne sidde hjemme i trygge omgivelser og jeg ikke blev forstyrret af den andens fysiske tilstedeværelse. På denne måde skulle jeg ikke forholde mig til at læse og tolke ansigtsmimik og kropssprog men kun til det sagte. Det betød at jeg bedre kunne fokusere på samtalen.

Anna føder sit 1. barn i starten af 2021.

Christine, 30 år

Når du vælger Tanja fra The Mamma Choice som rådgiver og coach, så kan du forvente at blive mødt i øjenhøjde og du vil mærke hendes energi og engagement igennem telefonen fra første øjeblik.

Hun er professionel i sin tilgang og giver samtidig rigtig meget af sig selv. Jeg er utroligt taknemmelig for vores samtaler og hun har hjulpet mig til større bevidsthed og jeg ved nu hvilken vej jeg vil. Varme anbefalinger herfra.

mineBlogposts

Sædbanker