Sund FamilieBehandler

Sund Familie

Behandler

Sund Familie
v. Maria Nystrup Christensen
Brødregade 20
8900 Randers C

maria@sund-familie.nu
28 93 85 63

www.sund-familie.nu

Følg mig på de sociale medier

 

Hos Sund Familie tilbyder jeg professionel kognitiv kostvejledning til både børn og voksne – individuelt, til familier eller på gruppeforløb.

Mit navn er Maria Nystrup Christensen, jeg er mor til to skønne piger og så er jeg uddannet og certificeret kostvejleder med speciale i vægttab. Derudover har jeg en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi fra Aarhus Universitet. Denne sammensætning af uddannelser sammen med min efterhånden ret omfattende
erfaring, sikrer dig som kunde hos Sund Familie, den bedst mulige vejledning, støtte og motivation på din rejse mod et sundere og slankere liv. Når jeg vejleder gør jeg det ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang, hvilket vil sige, at der er særligt fokus på at ændre vaner og bytte uhensigtsmæssige og usunde handlemønstre ud med nogle sundere og mere hensigtsmæssige handlinger.

Hos Sund familie får du altså ikke et Quick Fix eller en hurtig kur, hvor du taber dig en masse kilo på ingen tid. Derimod arbejder jeg målrettet på at skabe varige ændringer hos mine kunder.
Langt de fleste af mine kunder er kvinder og par, som ønsker vægttab og/eller en sundere livsstil. Jeg har en del kvinder i forløb med udfordringer ift. fertilitet herunder PCO/PCOS og er bl.a. med i styregruppen på et projekt i Randers Kommune, hvor vi tilbyder overvægtige ufrivilligt barnløse kvinder et 12 ugers gruppeforløb med fokus på at optimere sin sundhed forud for graviditet og/eller fertilitetsbehandling. Jeg tilbyder både individuelle vægttabsforløb i Livsstilscenteret i Randers C samt online.

Mit mest populære gruppeforløb ”Sund Mor” er et vægttabshold for kvinder, som alle har født mindst ét barn. Det er et intimt forløb med max 12 deltagere som strækker sig over 10 uger, hvor vi mødes én gang om ugen i Livsstilscenteret i Randers C. På dette forløb får du din egen personlige kostplan, masser af
opskrifter og inspiration samt et ugentligt møde inkl. vejning og kropsanalyse. Alene i 2019 havde jeg mere end 70 kvinder igennem mine ”Sund Mor” hold. Derudover tilbyder jeg løbende online gruppeforløb for kvinder. Det er et lidt kortere forløb (6 uger) hvor vi har fokus på vægttab, fællesskab og inspiration til sund madlavning. Her får du som deltager din egen
personlige kostplan samt adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor hele forløbet herunder den ugentlige live vejledning foregår.

mineBlogposts

Smoothies

Smoothies

Lækker smoothie med Mango, ananas og banan Eksotisk (200 kcal): 100 gram frossen mango 60 gram...

læs mere
Saltlakrids mandler

Saltlakrids mandler

300 gram mandler 1½ dl vand 3 tsk. Salt 2 spsk. Lakridspulver Kom vand, salt og lakridspulver på...

læs mere
Saltede mandler

Saltede mandler

Uhmmmm hvem kunne ikke lige sætte tænderne i disse lækre saltede mandler? Opskrift 200 gram...

læs mere
Om Sund Familie

Om Sund Familie

Annonce Hos Sund Familie tilbyder jeg professionel kognitiv kostvejledning til både børn og voksne...

læs mere

Sædbanker