Superfys.comBehandler

Superfys.com

Behandler

Annebergparken 35 st.
4500 Nykøbing Sj.
&
Ll. Egebjergvej 17
4560 Vig

dittefys@gmail.com
26 80 60 96

www.superfys.com

Følg os på de sociale medier

Jeg har været fysioterapeut i 20 år og indehaver af Superfys.com der ligger i Odsherred, i Vestsjælland altid været nysgerrig på hvordan kroppen fungerer og hvordan vi yder optimalt samtidig med at vi passer godt på vores krop, holder os sunde og i god form.

Som mor til to og super motionist havde jeg efter særligt min første graviditet brug for hjælp til at komme tilbage i god form, for som fysioterapeut bruger man sin krop meget og jeg ville jo også gerne være i god løbeform igen. Jeg startede derfor i det lokale Fitnesscenter på et efterfødsels hold, hvor vi hovedsagelig stod på en stepbænk med to håndvægte uden nogen form for omtale af bækkenbundsmuskulaturen. Derfor tænkte jeg, at det kan jeg gøre bedre og mere effektivt selv. Så jeg læste en masse artikler og bøger om hvad der var vigtigt at træne og brugte min erfaring og viden fra idrætsverden til at lave træningsforløb til mig selv, veninderne og min egen mødre gruppe.

I dag kører jeg ud i hele Odsherred og laver Efterfødselstræning til mødre grupper hjemme og har også få hold andre steder. Mit fokus i træningen er Bækkenbundsmuskulatur, balle muskler delte mavemuskler, og alle de store muskler og kondition. Træningen er som regel i times tid og der er plads til at amme og skifte ble undervejs, og når babyerne er klar på det træner vi motorik med dem.  

Så jeg vil elske at hjælpe dig på vej med at opnå en stærk mor krop igen. Min baggrund for at hjælpe dig er min uddannelse som Fysioterapeut og de kurser i Fertilitetsfysioterapi jeg har taget, Eksamen i Idrætsfysioterapi, Dip. Kinesisk Akupunktur samt at jeg pr. 1/10-2020 er færdig uddannet som Komplementær Hormon Terapeut.

mineBlogposts

Projekt baby 2

Projekt baby 2

En meget anerledes jul er overstået. En jul, hvor vi ikke kunne være sammen med vores familier,...

læs mere
Den sidste chance

Den sidste chance

Vi er blevet et firkløver. Det er under 2 uger siden, at vi endnu engang er blevet forældre til et...

læs mere

Sædbanker