Terminen nærmer sig

Blog opslag

3 jan, 2020

Jeg er nu i uge 33 med lillebror. Tiden er denne gang gået en del hurtigere end med Cornelius. Denne gang har vi jo haft en der har taget rigtig meget af opmærksomheden. 

Vi nyder Cornelius og vores tid sammen, bare os 3. Nyder at vi kan lave lige det Cornelius har lyst til, han er lige blevet 3 år og går meget op i at lave puslespil, spille spil, lave perler, lege med modeller voks og ikke mindst alt hans Duplo. 

Men lige om hjørnet kan jeg skimte lillebrors fødsel. 

Jeg glæder mig ekstrem meget til at holde ham i mine arme, men selve fødslen den glæder jeg mig ikke til, den skal bare overstås. 

Egentlig gik Cornelius’ fødsels lige efter bogen men de veer gjorde da bare sindsygt ondt. De smerter glemmer jeg aldrig, som i aldrig. Faktisk sagde jeg i lang tid at det gjorde jeg aldrig igen! Men om knap 3 måneder så står jeg der igen. 

Min mand bliver helt sikker min redning igen, han hjalp mig igennem det og var ved min side hele vejen. 

Men jeg er ret nervøs og det fylder i mit hoved. Men håber som flere har sagt til mig, at man bliver klar, til sidst er alt bare så hårdt og man vil bare gerne have det overstået. 

Cornelius har ret godt styr på de ting lillebror kan og ikke kan når han, vi snakker nemlig ret meget om det. Vi prøver at forberede ham på det, for vi ved at vores hverdag bliver ændret, både vores og Cornelius’. 

Vi kommer jo til at skulle deles med lillebror, vi har måske hænderne fulde og der skal ventes lidt på hjælp. 

Men vi er spændte på hvordan han reagere men lige nu er han stolt og glæder sig. 

Men hvordan bliver det også for os at blive forældre til 2, hvordan går det i starten når jeg bliver bundet når jeg skal amme. Lige pludselig starter vi jo forfra, hvor alt skal planlægges når vi skal ud, 1000 ting vi skal huske at have med. Men vi glæder os helt vildt til at opleve det hele igen og denne gang har vi en sød storebror at dele alle oplevelserne med. 

Graviditeten går egentlig rigtig godt, selvom jeg er ved at være noget fysisk påvirket, min krop er træt, jeg kan ikke det jeg plejer. Jeg har halsbrand og plukkeveer men det er jo helt normal og nu er der kun 8 uger tilbage. 

Lige om lidt går jeg på barsel, hvor tiden skal bruges til at gøre klar til lillebrors ankomst. Cornelius skal have nogle fridage fra børnehaven, hvor vi skal bage og bare julehygge.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Sædbanker