TIDLIG TRYGHEDSSCANNING

Blog opslag

Skrevet af

14 aug, 2020

Føler I at der er lang tid fra den positive graviditetstest til den 12. graviditetsuge, hvor I tilbydes scanning på sygehuset?

Så book en tid hos mig til en tidlig tryghedsscanning fra graviditetsuge 6+0. Her kan vi både se hjerteblink og se om der skulle være tvillinger. Alt afhængig af hvor langt I er henne, kan vi måske også se barnet bevæge sig inde i livmoderen, og måske også se arme og ben.

Vi måler fostrets længde (CRL-mål), og fastslår hvor langt I cirka er henne i graviditeten. Den endelige terminsfastsættelse foregår til 12 ugers nakkefoldsscanningen på sygehuset.

I vil til en tidlig tryghedsscanning hos mig også få en faglig jordemoderkonsultation, hvis I har eventuelle spørgsmål, tanker og/eller bekymringer. For mange er det en kæmpe oplevelse at se hjerteblink for første gang. De fleste føler en lettelse og glæde når de ser hjertet slå tidligt i graviditeten.

Et lille fosterhjerte begynder at slå i den 6. graviditetsuge, og derfor er en tidlig tryghedsscanning bedst fra graviditetsuge 6+0 og frem. Hvis I er usikre på hvor langt I er henne, eller har haft en meget uregelmæssig cyklus, er I velkommen til at ringe til mig, så booker vi en tid i fællesskab.

Jeg glæder mig til at være en del af jeres første møde med jeres kommende barn.

HERNING JORDEMODER SCANNINGS KLINIK

BEHANDLER

Behandlerhuset Dalgas
Dalgasgade 35A
7400 Herning

info@gravidscanningsklinik.dk
23 43 82 83

www.gravidscanningsklinik.dk

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Sædbanker