UBETINGET KÆRLIGHED 

Blog opslag

Skrevet af TrineChristensen

13 maj, 2020

Midt i denne kaotiske tid med Corona-krise, sørger jeg for at nyde min lille familie ekstra meget. Mens alt og alle omkring mig kæmper for at få hverdagen til at køre rundt, trækker jeg vejret dybt og kigger på min lille datter, som ligger trygt i mine arme og sover. Hun giver mig en ubeskrivelig følelse af kærlighed, tryghed og taknemmelighed, som betyder ekstra meget i denne tid.

Idag er det min første ‘Morsdag’. Jeg har stadig ind imellem lidt svært ved at fatte, at jeg er nogens mor. Det er stadig surrealistisk for mig, fordi jeg – inden Nellie kom til verden – nærmest havde skudt en hvid pil efter det at blive nogens biologiske mor. Så at jeg idag er Nellie’s mor, kan til tider stadig godt føles lidt uvirkeligt. Selvom hun er her nu og lever i bedste velgående. Giver det mening?☺️

Nellie runder snart de 4 måneder, og tiden flyver afsted. Hendes udvikling tager fart, og mor og far kan næsten ikke følge med (ligesom resten af familien og vennerne ikke kan). Min far så hende den anden dag efter ikke at have set hende udover via billeder og videoer i et par uger – “Hold da op der er sket meget” sagde han. Og ja, der er sket sindsygt meget over de sidste par uger. Hun har for alvor fundet ud af at hun har en stemme, og pludrer konstant😄 Det er den mest fantastiske lyd! Hun har så meget, hun gerne vil fortælle. Her minder hun en lille smule om sin far😜.

Udover snakketøjet, så er hun også blevet virkelig god til at holde sit hoved og nyder at ligge på maven og kigge sig selv i spejlet🥰. Hun har de vildeste lårbasser😁, hun er mega opmærksom, og hun overrasker os konstant med nye ting hun kan og gør. Der er ingen tvivl om, at hun er en pige der vil frem i livet, og det er så vildt at se, hvor meget personlighed hun allerede har fået. Hun er det gladeste, nemmeste, mest milde og søde lille væsen, og så ligner hun – med sit smil og glimt i øjet – én der er ude på ballade😍.

Jeg kniber mig selv i armen næsten dagligt, og falder ofte i staver over min lille skat. Aldrig har jeg følt så stor kærlighed, som jeg har til hende. Jovist, jeg elsker Casper overalt på jorden (❤️), men moderfølelsen er bare noget helt særligt. Uanset hvordan man er kommet til den.

Derfor er det da også lidt specielt at kunne ‘fejre’ sin første ægte ‘Morsdag’. Det havde jeg hverken ture tro eller håbe på for et år siden. For nemlig præcis et år siden var vi ikke klar over, at vi skulle til at være forældre. Jeg fik lagt vores eneste befrugtede fryseæg op den 1. maj 2019, og først 14 dage senere vidste vi, at der var bingo🤰🏼.

Glædelig Morsdag til alle I dejlige mødre derude! Og til alle, som stadig har titlen tilgode, krydser jeg og håber alt for at det snart lykkes🙏🏼❤️. Jeg ved, hvordan i har det, og jeg ved i kæmper den sejeste og absolut hårdeste kamp!💪🏼🤞🏼

Trine Nigaard Christensen

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…